Trekanten i Trollheimen

Trekanten i Trollheimen

mandag 27. august 2012

Program for helga

Fredag:
Vi regner med at vi tenner på grillene ca. kl. 19. Da er vel den første maten klar sånn ca. kl. 20, og så fortsetter vi bare å grille og kose oss utover kvelden. Langtidsvarselet på yr varsler dessverre regn akkurat nå, men vi får håpe at de ombestemmer seg i løpet av uka! Blir det for ille får vi prøve å samles inne i hyttene i stedet, men husk å pakke med litt ekstra varme klær sånn i tilfelle. 

Lørdag: 
Vi har ikke organisert felles transport ned til kirka. Det er mange som kommer kjørende, så vårt forslag er at dere prøver å få til litt samkjøring ned dalen. 

Vielsen begynner kl. 12:30. Vi har avtalt med en fotograf som vil være tilstede og ta bilder i kirka, og vi ønsker derfor at dere ikke bruker blits inne i kirka. Vi får rettighetene til fotografens bilder, så da kan vi heller dele noen bilder med dere i etterkant. Etter at vi har kommet ut av kirka ønsker vi å samle dere alle, slik at fotografen kan ta et gruppebilde. 

Vi møtes til en aperitiff i kjelleren til festlokalet kl. 16:30, før vi går samlet og setter oss til bords kl. 17. Videre utover kvelden vil det bli servert kaffe og kaker, det vil bli musikk og mulighet for en dans, og det vil bli nattmat en gang rundt midnatt. Musikken vil slutte å spille ca. kl. 2, men hvis noen ønsker å fortsette festen etter dette er det ingen ting i veien for å flytte seg til oppholdsrommene i hyttene. Bortistu har skjenkebevilgning i bygningen der festlokalet ligger, men denne omfatter ikke hyttene. 

Søndag: 
Søndag morgen møtes vi til felles frokost i låven kl. 10. Det er ikke noe hastverk med utsjekk på søndag, så dere trenger ikke å sjekke ut av rommene før søndag ettermiddag. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar