Trekanten i Trollheimen

Trekanten i Trollheimen

onsdag 1. august 2012

Bare en måned igjen :)

Da er ferien over, og i dag er det nøyaktig en måned igjen til vi møtes på Oppdal! Mange av detaljene har kommet på plass de siste ukene, så det kommer nok en del nyttig informasjon fremover. Hvis det er noe vi glemmer, eller hvis det er noe dere lurer på, er det bare å kontakte oss på e-post anitaogare@gmail.com.

Den siste opptellingen viste at vi blir 47 stykk på festen. Kjempefint at så mange har mulighet til å komme! :) Vi har fordelt de som ønsker overnatting i hytter, og skal nå sende gjesteliste med romfordeling til Bortistu. I den forbindelse er det fint om dere gir beskjed hvis:
- Dere har matallergier eller andre spesielle hensyn angående maten
- Kommer sent (etter kl. 21) på fredag
- Planlegger å reise tidlig (før kl. 10) på søndag

Vi har som tidligere nevnt planlagt en enkel grilling på fredag kveld. Lørdag morgen legges det ikke opp til felles frokost, så da har hver enkelt mulighet til å ta med mat og spise på hyttene. Alle hyttene har godt utstyrte  kjøkken beregnet for selvhushold. Hvis noen ønsker å kjøpe frokost på Bortistu lørdag morgen er dette ikke noe problem, men da er det fint om dere gir oss beskjed om dette på forhånd (pris frokost kr. 150). Søndag morgen kl. 10 organiserer vi en felles frokost for dere som en avslutning av helgen. Mer detaljer rundt programmet for helga kommer snart.

Det har dukket opp et par spørsmål rundt reservasjon og betaling av overnatting. Vi har ordnet en felles reservasjon ut fra hvem som har sagt at de ønsker overnatting. Ut fra dette har vi etter beste evne fordelt rom i de ulike hyttene. Ettersom det har kan komme endringer vil dere få beskjed om dette når dere kommer. Ved adkomst kan dere henvende dere i resepsjonen som ligger i låven nederst på tunet. Etter avtale med Bortistu betaler hver enkelt i resepsjonen ved avreise. Prisen vil være 680 kr. pr. person pr. natt, uavhengig om dere sover på dobbeltrom eller enkeltrom.

Ferieminne fra grottevandring i "Trollkirka" i Fræna, Sør-Norges største kalksteinsgrotte

1 kommentar: